#028. Nanda Bussers Heartworks bestaat vier jaar!

Gepubliceerd op 23 mei 2022 om 11:11

Vier jaar!

 

Vandaag heb ik iets te vieren! Het is vandaag namelijk alweer vier jaar geleden dat ik mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel heb ingeschreven. Een bijzonder moment en ik kon toen nog niet bedenken wat er allemaal op mijn pad zou komen én wat het runnen van een eigen onderneming inhoudt :-).

 

In die tijd is veel gebeurd en ik vind het ook wel bijzonder om nu even terug te blikken op de ontwikkeling van mezelf en mijn zaak. Waar ik in 2018 vooral begon met reisfotografie, richt ik me nu meer en meer op kunstfotografie. Met deze ontwikkelingen volgden ook de bedrijfsnamen elkaar op: van Travelheart Photography, Heart Photography & Storytelling naar Nanda Bussers Heartworks. Ook heb ik twee jaar geleden Troostkunst opgericht als onderdeel van Nanda Bussers Heartworks. Met Troostkunst hoop ik troost, kracht, warmte en lichtpuntjes te geven in moeilijke(re) tijden. Een klein gebaar van troost.


Vier jaar geleden had ik toch niet kunnen dromen dat mijn fotowerk in bijvoorbeeld de Art Guide Worldwide en in verschillende (kunst)magazines is gepubliceerd. Dat ik op kunstbeurzen zoals Art Eindhoven en aanstaande zondag 26 juni op Cultureellint in Weert exposeer. En ook niet dat ik sinds kort samenwerk met het platform RememberMe.

RememberMe.nl heeft als missie om een persoonlijk afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Hun slogan is “Voor een afscheid met een gekleurd randje”. Zij werken samen met gepassioneerde bedrijven die kunnen helpen bij een persoonlijk afscheid en bij rouw. RememberMe.nl selecteert deze bedrijven met veel zorg, belangrijk vinden zij de persoonlijke aanpak en dat het een unieke product of dienst is. Ik heb bij RememberMe een online shop met mijn herinneringsproducten/troostgeschenken. 

 

Vorige week is er een persoonlijk interview over mijn (artistieke) reis op een internationaal platform gepubliceerd. De eerste reacties zijn erg leuk om te lezen, zoals bijvoorbeeld iemand die me het volgende berichtje stuurde: “Wat maak je prachtige en bijzondere beelden. Het interview is een mooi verhaal over je leven, inspiratie en beelden.”

 

Dit soort ontwikkelingen had ik vier jaar geleden toch niet kunnen dromen. Al met al een heerlijke flow en ik ben benieuwd naar waar ik over vier jaar sta :-).

 

Benieuwd naar het verhaal en/of mijn online shop? Kijk gerust op:

https://www.itsliquid.com/featuredartist-nandabussers.html & 

https://www.rememberme.nl/leveranciers/herinneringsproducten/troostkunst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.