#029. Featured in de Itsliquid Nieuwsbrief

Gepubliceerd op 5 juni 2022 om 11:11

Wow, ik wist helemaal niet dat mijn werk ook in de nieuwsbrief van Itsliquid werd meegenomen. Ik heb best wel wat bijzondere reacties naar aanleiding van deze nieuwsbrief ontvangen. Zo mooi. Onderstaande reactie vond ik toch wel een van de mooiste. Dit had ik nooit kunnen bedenken. Uit privacy oogpunt heb ik de namen verwijderd, het gaat om de strekking he :-).

Itsliquid

Hello Nanda! I just wanted to say I saw your work in an email from ITSLIQUID and truly, the work is very inspiring!  I looked at your website and read your story.  There are so many ways in which grief and a change in life can change our perspective and I am so thankful that you took that opportunity to work with your photography.  I teach photography at xxxx in the U.S. and will be sharing your work with my students.  Thank you for sharing your beautiful photographs with all of us!

Vanity Fairs

Ik was wel een beetje flabbergasted na het lezen van dit bericht. Ook zien zogenaamde vanity fairs het als een gelegenheid om je te mailen om aan exposities deel te nemen. Maar dat zijn expo's waaraan zij veel geld verdienen en eigenlijk helemaal geen moeite doen om je als kunstenaar echt verder te helpen. Altijd goed om eerst te onderzoeken wie of wat je mailt, voordat je ermee in zee gaat. Ik vind de kunstwereld in ieder geval een leerzame business. Sowieso iets waarover ik nu veel nadenk: hoe maak ik van mijn kunst een goede inkomstenbron. 

 

Een korte blog, waarin ik dit mailtje graag met jullie wilde delen. Tot binnenkort weer. Na de zomervakantie ga ik weer wekelijks bloggen hoor! Op het moment heb ik even wat andere prioriteiten, maar het wekelijks schrijven van een blog wordt weer een 'non-negotiable' zoals Kim Munnecom dat in haar podcast benoemt.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.